Riktigt bra dagar!

Hej!
Sitter i soffan och kollar på ensam mamma söker eller vad det nu heter.. Malin sov hos mig natten som va, det va väldigt kul. Sen drog jag med henne på ett spinningpass det var galet jobbigt! Imorgon ska vi träna cirkelfys de är faktiskt riktigt kul! Jag är glad att jag fick ett kort på friskis och svettis när jag fyllde.

Det känns så bra när jag tränar, mår så himla bra! Skulle bara vilja bli frisk från min jävla förskylning så jag kan träna ordenkligt.. För nu kan jag verkligen inte köra allt! :(

Imorgon ska jag nog dra igång med plugg... JAG VILL INTE PLUGGA JAG HAR LOV!

jajaj men nu skiter jag i det för jag ska slänga mig i soffan igen!
 ha det


/ Anna Johansson


Malin nästa

Hej!

Ska snart dra mig in till Malin, vi ska ha lite mys och kanske gå på stan, sen ikväll blir det träning för mig på friskis! Just nu skiter jag i att jag är sjuk för jag klättrar snart på vägarna för jag är så rastlös!
På onsdag eller torsdag ska jag äntligen färga mitt hår rött! Galet skönt och slippa den här jävla utväxten! Nej nu ska jag dra mig mot stan!

Ha det!



/AJ


Söndag

Hejsan!

Sitter i köket och gör inte ett piss mormor och morfar är här vi ska fika! hihiih

jaja men jag bloggar sen orkar inte just nu!

Ha det bra! / ANNA


att saknaden kan vara så stor..

Vet inte riktigt vart jag ska börja!
men de är sjukt hur jävla mycket jag saknar dig tänker på dig hela tiden den dag du gick bort var den värsta i hela mitt liv. Jag kommer aldrig kunna sluta tänka på dig fattar inte än att du har gått bort för mig är du bara borta och kommer snart komma tillbaaka! Tänk om det kunde vara sant också. Jag kollar upp på dig ibland och hoppas att du ser mig. att gå igenom sånt här är för jobbigt. Snart skull din födelsedag ha vart men det får vi inte fira med andra ord kommer alla tankar gå till dig!
Jag älskar dig! <3

...

Hejsan!
Fyfan vilken dålig start på lovet.. JAG ÄR SJUK! det är ju jätte kul och bli sjukt till lovet då man ska ha kul men jag får väl ligga hemma.. Nej men blir det inte värre än såhär kan jag nog kanske hitta på något kul iallafall!
Igår gjorde jag inte ett piss vi va inne hos våra grannar och hade mys det va väl ungefär vad jag orkade med. Idag ska jag och Elin till stan och handla lite smått och gott. Jag vill köpa hårfärg, Ska försöka få mitt hår rött igen! Får nog bli så! Lägger upp bild nån dag när jag har färgat håret! men nu måste jag ffixa mig lite vill inte jag med morgon frisyr på stan!

pluggpluggpluggplugg.... osvosv

Hejsan!

Nu är jag iallafall klar med No:n och Svenskan.. har bara några saker kvar nu! Kul att jag har spanska prov imorgon också!

Imorgon är det hallowen i skolan.. Haha jag och några kompisar ska vara björnar, as bra när det är hallowen jag vet men förra året va jag troll! Kommer väl göra bort mig något men vafan sista året i skolan något måste man ju göra så dom kommer ihåg en! hahah nej nu är det spanka som gäller!


/ Anna


Förlåt!

Hej!

Förlåt att jag inte har skrivit men jag har haft så jävla mycket i skolan, No,Svenska x2, Matte, Spanska och Hälsa.. Varför ska dom lägga allt innan lovet för?! :o

Veckan har gått sjukt fort, va på sjukhuset och idag.. Tog sprutorna, när jag kommer säger hon att det är en gång kvar men gången innan så hon att det va sista idag! JAG VILL INTE!

Förlåt men jag måste fan plugga har inte tid med det här! :(



/ ANNA


Trött!

Hej, ligger i soffan och glor på tv med mamma och elin. Jag mamma och vickaan tränade idag på friskis de va fan galet jobbigt men jag ska börja träna två gånger i veckan för jag ska slå mitt rekord på kortvasan som är i februari! Nu kör vi!
Men nu ska jag kolla klart på 'vem kan slå filip & Fredrik' sen sova! God natt!
/Anna

23/10

Imorgon är det min födelsedag! :D
igår va hela tjocka släkten här och firade mig, snacka om glad tjej här va fick massa underbara presenter och fler blir det imorgon! Sen efter skolan blir det stan med Malin vi ska ''fira'' mig.
Jaha då är det väl bara att dra igång med pluggandet.. JAG HATAR SKOLAN!
MEN VI HÖRS IKVÄLL! :)
/ anna

?

Hej!

Vad är det för fel på människor just nu! Kan dom inte sköta sitt egna jävla liv och låta oss andra vara!? Jag är så jävla trött på dig just nu! HEJDÅ
Förlåt men jag är så jävla trött på hur du är mot mig du behöver inte leka cool inför andra du gör bara mig ledsen! Du förstör bara för dig själv! Men förlåt jag glömde du har ju inga känslor.. SORRY
Nej du ska jag gå och städa lite och så efter som hela tjocka släckten kommer hit ikväll och firar mig! :)
/ANNA

Fredag!

Hej alla glada!
Kom nyss hem, vi fick sluta klockan 12 idag! grymt skönt men det va riktigt tråkigt och lämna brandstation och alla underbara människor där.. :( jaja men sånt är livet! Det är väl bara och ladda för en vecka till i skolan..

Ska snart dra mig in mot stan igen för att klippa mig och kanske gå på stan med alva om hon orkar skulle ha stannat i stan till kl 15 men det orkade jag inte så mormor och morfar hämtade mig sen kör Elin in mig igen, så kul att bo på landet ibland.

Nej nu ska jag ta något och äta har bara ätit frukost idag.. Ha det gött vi hörs senare!


/ Anna Johansson


Sol,fest och oroliga föräldrar

Hej!
Ligger i soffan och har precis kollat på tv. Pluggade som en galning förut men den där jävla svenska saken är hur svår som helst, Jag hatar skolan! Nu ska jag kolla på världens dåligaste film ( Rallybrudar) och tagga inför sista dagen på brandstation, jag vill vara kvar där!! jaja ska springa och ta en kvällsmacka ;) haha

Imorgon kommer världens bästa faster! :D

Puss/ AnnA Johansson

Städning och plugg på schemat...

Torsdag idag, shit den här veckan har gått sjukt fort och det har vart den bästa på riktigt länge! ja som ni ser så är det plugg som gäller för min del och sen städa klart rummet va tvungen och ta en liten paus för det är så himla tråkigt och städa!

Imorgon är det sista dagen på brandstation.  Jag vill att det ska vara minst en vecka till det är så himla kul och dom är så jävla snälla allihopa! Men Anders är ändå den bästa, det va sista dagen vi hade honom idag för han ska tydligen åka utomlans imorgon.. riktigt synd jag vill ha honom flera dagar han gör ju dagarna mycket roligare! menmen jag överlever nog! :)

Nej nu måste jag dra igång med pluggandet.. Vi hörs!


  / AnnA


Onsdag!

Hej!

Ligger i sängen och väntar på att Thess ska komma till mig! Hon ska sova här inatt, myyyyyysssss! ;)
Eftersom vi proar på brandstation ska vi börja med 1½ timmes träning! På fredag lär ju jag vara lagom trött.. Hård vecka men det är nog en av dom bästa på väldigt länge! Sen när hon kommer ska vi nog dra och ner till konsum för ikväll ska vi kasta i oss godis, onyttiga jag vet men vafan vi rör ju på oss hela den här veckan! :)

Helgen kommer ändå bli den bästa för då kommer hela tjocka släckten hem till mig för jag fyller på måndag!
jjaja men jag ska nog gå ner och vara social med mamma, vi hörs nog inget mer ikväll men imorgon då jävlar! ;)

/ AJ



Saknar´t!


Blev en ny igen

Blev en ny blogg.. igen! Sånt ät livet när man har grymt snälla vänner..

Skit i att designen och det är skit ''snyggt'' men en underbar kompis till mig ska fixa det! :)

jaja jag orkar inte nu, vi hörs imorgon :)

/ AJ

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0